Sidebar Menu

PrezentareVenueStudent AccommodationStaffAplicatieGrupe de studiuOrarSyllabusConferenceRevista Romana de Studii Baltice si Nordice 6 (1)ExhibitionComunicate de presaPhotoGallery

Wise Words

 The most important thing that schools can do is to make people aware that understanding the world is very much part of the requirement of being an educated person. There should be some shame attached to not being more aware of the world, not having some mastery of foreign language.

Fareed Zakaria, Editor, Newsweek

Aplicatie

Metodologia de evaluare: Metodologie scoala de vara.pdf

Comisia de evaluare: Comisia de evaluare.pdf

Tabel candidati: Tabel aplicatii.pdf

Rezultate evaluare aplicatii: Tabel rezultate evaluare Scoala de Vara CoolPeace.pdf

Termen limita de depunere a formularelor de aplicatie: 15 iunie 2014

Termenul limita pentru oferirea rezultatelor evaluarii: 30 iunie 2014

Scoala de vara se va desfasura in perioada 1-16 august 2014, fiind urmata de o conferinta organizata in perioada 17-19 august 2014.

Participarea la scoala de vara si la conferinta este scutita de taxa. Studentii vor primi, totodata, cazare in camine studentesti si o masa pe zi, in regim gratuit.

Va rugam sa completati cu atentie formularul de mai jos, avand grija sa nu omiteti niciuna dintre cerinte. Departajarea candidatilor va avea in vedere:

1. Media obtinuta pentru anii absolviti din ciclul de licenta si/sau media de bacalaureat, astfel:
pentru studentii din anul I de studii se dubleaza media de bacalaureat, intrucat maximum de puncte pentru acest criteriu este de 20;
pentru studentii din anul al II-lea de studii se ia in considerare suma obtinuta din media de studii a anului I si media de bacalaureat;
pentru studentii din anul al III-lea (si urmatorii in cazul facultatilor cu mai mult de trei ani destinati ciclului de licenta) media obtinuta pentru ultimii doi ani anteriori depunerii dosarului de candidatura

2. Motivatia participarii la scoala de vara (20 puncte). .

3. Implicarea in activitati extracurriculare si de voluntariat (20 puncte)

4. Relevanta scolii de vara pentru activitatea desfasurata de candidat(a) (20 puncte)

5. Planul/Intentiile de valorificare a cunostintelor, deprinderilor si abilitatilor dobandite la scoala de vara (20 puncte)

Nota: Membrii comunitatii rome care isi declara apartenenta la aceasta minoritate vor obtine suplimentar 20 de puncte.

Cursantii pot opta pentru cel mult doua limbi straine urmate in paralel. Participarea la workshopurile din cadrul proiectul este recomandata.

Formularul de aplicatie s-a inchis. Va asteptam anul viitor pentru sesiunea scolii de vara din 2015.

Prenumele  
Numele de familie  
Adresa de corespondenta  
Localitate  
Judet/Sector  
Cod postal  
Adresa de posta electronica  
Data nasterii  
Locul nasterii  
Sex
 
Apartineti minoritatii rome? (se vor oferi suplimentar 20 de puncte celor ce apartin acestei minoritati)

 
Sunteti student al Universitatii Valahia din Targoviste? (25% dintre locuri vor fi alocate studentilor acestei universitati)  
La ce universitate sunteti inmatriculat(a) in prezent? (numai studentii la nivel de studii de licenta sunt eligibili)  
La ce facultate studiati?  
Care este domeniul de licenta la care sunteti inmatriculat(a)?  
In ce an de studiu sunteti inmatriculat?  
Adresa universitatii careia ii sunteti afiliat(a)  
Cum ati aflat despre CoolPeace?  
Care sunt limbile straine pe care le cunoasteti cel putin la nivelul B1? (cursurile cu lectori invitati din strainatate se vor desfasura in limba engleza)  
Mentionati activitatile extracurriculare si de voluntariat in care v-ati implicat sau in care ati dori sa va implicati (In cazul celor selectati se pot solicita recomandari sau acte doveditoare pentru activitatile de voluntariat deja desfasurate)  
Care este media de absolvire a ultimilor doi ani de studii finalizati? (daca sunteti in primul sau al doilea an de studiu, va rugam sa mentionati media de bacalaureat). In cazul celor selectati se vor solicita acte doveditoare.  
Care este motivatia participarii la CoolPeace? (Maxim 3000 caractere cu spatii)  
Ati mai urmat cursuri similare? Daca da, care si cand?  
Ce asteptari aveti de la CoolPeace? (Maxim 2000 caractere cu spatii)  
Este acest program educational relevant pentru proiectele voastre viitoare? Daca da, de ce si cum?  
Intentionati sa aplicati si la urmatoarele editii ale Scolii de Vara CoolPeace? Dat fiind caracterul diferit al cursurilor de la un an la altul, un student are posibilitatea de a aplica la trei editii consecutive atata vreme cat va avea in continuare afiliere institutionala.  
Cum intentionati sa valorificati cunostintele dobandite in cadrul CoolPeace? (Maxim 3000 caractere cu spatii)  
Pentru care dintre limbile scandinave, baltice si finice din modulul de limbi oferite in cadrul editiei din anul 2014 doriti sa optati? Puteti mentiona mai multe limbi straine, pentru a exista si optiuni de rezerva in formarea grupelor pentru fiecare limba in parte, insa in cadrul unei sesiuni a scolii de vara se vor urma de catre un student doar 2 limbi straine.

 
Pentru care dintre cursurile de cultura si civilizatie oferite in cadrul editiei din anul 2014 veti opta doriti sa optati? (Sunt posibile optiuni multiple, pentru a exista si optiuni de rezerva in formarea grupelor pentru fiecare curs in parte)
 

Image Gallery

          

          

 

News

January 27, 2015

The Department for Studies in Foreign Languages has opened the pre-enrollment platform at http://www.studymasteruvt.com .

Any potential candidate interested in our programmes and courses in foreign languages can apply for pre-enrollment on this platform in order to benefit from answers, personalized advices, and professional guidance from staff and professors in the field chosen for pre-enrollment. Therefore, if you are a graduate or you are going to graduate this year and you are interested in finding out if the educational experience we can offer answers your expectations you can save time and energy to reach the right answers by registering on the platform. We are here for you!

About

The Departament for Studies in Foreign Languages of Valahia University of Targoviste has been set up in 2012 with the aim of managing the study programmes in foreign languages and founding new ones aimed at answering the interest of our prospective students and the needs of the society in Romania and in Europe.The study programmes in foreign languages help our students affiming their career aspirations and the skills and competences they acquire boost their chances to successfully compete for jobs on the European common market Learn more...